Vormingen

Op zoek naar een mediawijze vorming? Voor jezelf of een organisatie? Ontdek hier de mogelijkheden.

Mediacoach

Opleiding

Met de opleiding Mediacoach til je je organisatie naar een hoger niveau in de digitale wereld. Met jouw brede kennis ben je een coach, aanspreekpunt en inspirator voor alles rond mediawijsheid. Een Mediacoach bewijst zijn nut op school, in de bib of in de bijzondere jeugdzorg, maar ook in elke organisatie die een digitaal duwtje kan gebruiken.

Lees meer

Mediacoach video's

Online videoreeks

Benieuwd of de Mediacoach opleiding iets voor jou is? Of geen tijd om het volledige traject te volgen? Bekijk alvast de video's die het vertrekpunt vormen van de opleiding.

Lees meer

No Cap

Online training

Wat moet een leerkracht weten over polarisatie en identiteit en hoe kan je een klas kritisch leren omgaan met (des)informatie? No Cap reikt leerkrachten in 3 online leermodules handvaten aan bij de preventie van radicalisering.

Lees meer

Mediamenu

Aanbod

Kan je school of organisatie wel een mediawijze snack gebruiken? Trakteer je collega's, leerlingen of leden dan op een vorming uit het Mediamenu van Mediawijs. Je vindt er vormingen en workshops rond verschillende thema’s, georganiseerd in samenwerking met onze partners.

Lees meer